Υπογραφή σύμβασης με την Eλληνικό Κτηματολόγιο για την σύνταξη της μελέτης Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Σύμβαση ΚΤ5-06).

Λογότυπο εταιρείας Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση
Εθνικό Κτηματολόγιο σε τέσσερις πρωτεύουσες περιφερειακών ενοτήτων της Β. Ελλάδας
16/10/2015
Η ΑΚΜΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ στην ομάδα των τεχνικών συμβούλων της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.
04/10/2019

Πρόσφατα υπογράφηκε μεταξύ των εκπροσώπων της “Ελληνικό Κτηματολόγιο” και της εταιρείας μας,  η σύμβαση για την εκπόνηση του έργου «Μελέτη  Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Σύμβαση ΚΤ5-06)».

Η εταιρεία μας ανέλαβε το έργο κατόπιν συμμετοχής της σε σχετικό διεθνή διαγωνισμό και θα το εκπονήσει σε κοινοπραξία με τον εκλεκτό συνεργάτη της, νομικό κ. Αθανάσιο Χαριστό και τους συνεργάτες του. Η διάρκεια της σύμβασης είναι τετραετής και περιλαμβάνει το σύνολο των δικαιωμάτων της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών, για τα οποία δεν έχει γίνει κτηματογράφηση, στα προηγούμενα προγράμματα του Εθνικού Κτηματολογίου.